Msc Cruises

Më shumë kritere...

Msc Cruises


MSC Cruises u krijua nga Gianluigi Aponte, pronar i kompanisë Mediterranean Shipping Company, në vitin 1987, duke përfshirë flotën ‘Lauro’ të blerë më parë. MSC Cruises është pjesë e grupit detar të kompanisë Mesdhetare të Transportit, një nga kompanitë më të rëndësishme të transportit detar në botë. Me seli në Gjenevë, Msc Cruises ka një seli operacionale në Napoli nga ku koordinohen aktivitetet e detit dhe tokës. Që nga viti 2003, kompania filloi evolucionin e saj të vërtetë me një plan investimi madhështor prej mbi 5.5 miliardë euro, investim që e ka bërë sot një nga 5 operatorët më të mëdhenj të lundrimit në botë.

Flota

Anijet e lundrimit në shërbim janë aktualisht 15 plus 1 në ndërtim dhe 4 në axhendë: MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Lirica, MSC Opera, MSC Musica, MSC Orchestra, MSC Poesia, MSC Magnifica, MSC Fantasia, MSC Splendida, MSc Divina, MSc Prez...

Të gjitha anijet e Msc Cruises