Të udhëtosh i siguruar është gjëja më e rëndësishme për Kroçiere.al. Të jesh i siguruar do të thotë që një profesionist të kujdeset për pasagjerët tanë në çdo vend dhe çdo moment. Për këtë arsye ne ia besojmë klientët tanë kompanisë së sigurimit Europ Assistance Italia S.p.A.. Kjo kompani me përvojën e saj mbi dhjetëvjeçare dhe shtrirjen në të gjithë globin siguron një ndërhyrje të shpejtë kudo që ndodhet një nga pasagjerët tanë.

 

Siguria vjen e para për Kroçiere.al


PËRSE NE