DESTINAZIONI

Spanja dhe Ishujt Balearë

...

shih destinacionin

Ishujt Grekë dhe Adriatiku

...

shih destinacionin

Europa e Veriut

...

shih destinacionin

Fjordet dhe Skandinavia

...

shih destinacionin

Deti Baltik

...

shih destinacionin

Ishujt Kanarie dhe Atlantik

...

shih destinacionin

Dubai dhe Emiratet Arabe

...

shih destinacionin

Amerika e Veriut dhe Kanada

...

shih destinacionin

Meksika dhe Amerika Qendrore

...

shih destinacionin

Amerika e Jugut

...

shih destinacionin

Afrika dhe Oqeani Indian

...

shih destinacionin

Azia dhe Japonia

...

shih destinacionin

Australia dhe Ishujt e Pacifikut

...

shih destinacionin

Transatlantik dhe Pozicionimi

...

shih destinacionin

Xhiroja e Botës

...

shih destinacionin

Deti i Kuq

Deti i Kuq ka qen gjithmon destinacioni p r pushime...

shih destinacionin

DESTINACIONET E KROÇERAVE

Përse mendojmë që anijet e kroçerave janë mënyra më e mirë për të eksploruar një destinacion? Sepse nuk ka një mënyrë më të thjeshtë për të parë botën. Nëse pushimet e tua ideale janë në një plazh në Karaibe ose eksplorimi i kryeqendrave europiane ose të Mesdheut, duke shijuar kuzhina të ndryshme çdo ditë, e pse jo udhëtim rreth botës, për çdo destinacion ka një kroçerë për ty. Kërko kroçerën tënde mes destinacioneve më të njohura dhe zbulo cili do jetë destinacioni yt kryesor në udhëtimin tënd të rradhës.

PËRSE NE