KROÇIERE.AL AGJENCIA E UDHËTIMEVE E SPECIALIZUAR NË PUSHIMET ME KROÇERA

OFERTA

Krociere TV

Zgjedhja e kroçerës së duhur! Fiona Pustina & Franc Llagami/ MSC SEAVIEW

A ka guidë udhëtimi ynë? Si mbërrihet në port? Shpenzimet ekstra? Gjej të gjitha përgjigjet e pushimeve me kroçerë në këtë video https://krociere.al/oferta-krociere

KOMPANITË

Shiko ofertat e të gjitha kompanive

Mirësevjen në KROÇIERE.AL , agjensia shqiptare për kroçerat

Nëse po planifikon ose ke vendosur që pushimet e tua të rradhës t'i bësh në kroçerë, je në faqen e duhur. Në Kroçiere.al gjen kroçerat e Msc Cruises , Costa Cruises, RoyalCaribbean, Norwigian Cruise Line, Celebrity Cruise, Holland America, Azamara dhe Carnival .

Në Kroçiere.al gjen të gjitha kroçerat që po kërkon me çmimet më konkurruese të tregut, por mbi të gjitha një staf ekspert në dispozicionin tënd për të rezervuar kroçerën, fluturimin, transferimet dhe hotelin tënd. 

Destinacionet e kroçerave më të vlerësuara për momentin janë ato në Mesdhe, për të vizituar Ishujt Grekë dhe Ishujt Balearë ndoshta në bord të anijes së re Msc Seaview  që u inaugurua në qershor 2018 dhe niset nga disa porte të ndryshme ose Simphony of the seas anija më e madhe që lundron në Mesdhe. Më të veçantat janë sigurisht anijet në Europën Veriore dhe në Fjordet që mund të vizitohen gjatë stinës së verës. Karaibet janë destinacioni më ekskluziv dhe shumë anije të gjeneratës së re lundrojnë rreth këtyre ishujve si Msc Seaside dhe Harmony of the seas.

Për të rezervuar vepro kështu:

  • Kërko me motorrin tonë të kërkimit kroçerën tënde mes miliona të tjerash
  • Plotëso formularin për të marrë një preventiv direkt në e-mailin tënd
  • Kontakto ose kërko të kontaktohesh nga ekspertët tanë të kroçerave për të mësuar detajet
  • Pajtohu me çmimin final dhe mënyrat e pagesës
  • Nëshkruaj kontratën e udhëtimit, proçedo me pagesën e dakordësuar 
  • Merr biletat për tu nisur


Të zgjedhësh Kroçiere.al do të thotë t'i besosh një grupi ekspertësh që të asiston para, gjatë dhe pas kroçerës tënde. Lexo recensionet tona në Trustpilot dhe në faqen tonë në Facebook