Harmony of the Seas

Harmony of the seas, ka nisur lundrimin në prill 2016 dhe është zyrtarisht anija më e madhe në botë. Përveç këtij rekordi, tashmë Royal ka në pronësi Allure dhe Oasis , simotrat e Harmony of the seas, me 16 kate të reja dhe argëtuese, do t'u ofrojë të ftuarve të saj, përveç të gjitha veçorive unike të klasit Oasis me 7 hapësira të mëdha në bord, futjen e elementëve sensacionale të klasit Quantum si Bionic Bar, bari i parë i menaxhuar nga robotët, dhomat me një ballkon virtual dhe Dynamic Dining: një përvojë revolucionare, fleksibile dhe e personalizuar e kuzhinës. Një tjetër tipar i ri, i pranishëm vetëm në këtë klas, janë tre rrëshqitëse shumëkatëshe që të lënë pa frymë dhe ofrojnë një zbritje të plotë nga ura më e lartë në Central Park. A jeni gati të mbeteni të habitur përsëri?

PËRSE NE