Kjo deklaratë informon përdoruesit për politikën e cookies të aplikueshme në këtë faqe interneti, duke i informuar ata për përdorimin e cookie-ve gjatë shfletimit dhe lejimin e tyre që të pranojnë përdorimin e tyre. Pëlqimi jepet kur përdoruesit vazhdojnë të shfletojnë faqen e internetit, siç tregohet nga komunikimi i veçantë i dhënë në faqen e parë, e cila njofton prezencën e cookies.

1. Çfarë janë cookies?

Cookies janë informacione që shpesh përmbajnë një kod identifikimi unik që i dërgohet shfletuesit nga një server web, i cili ruhet në hard drive-et e përdoruesit. Më pas, në rast se ju lidheni përsëri në faqe, cookies mund të lexohen dhe të njihen nga faqja e internetit pasi ato janë shoqëruar gjatë lidhjeve të mëparshme. Ato përdoren kryesisht për të menaxhuar ose përmirësuar funksionimin e faqes së internetit, pasi ato i japin informacion pronarit të faqes së internetit.

2. Autorizimi për të përdorur cookies në faqen tonë të internetit.

Sipas njoftimit të cookies që shfaqet në hyrjen e parë në faqen e internetit, ju si vizitor, bini dakord që, gjatë lundrimit në faqen e internetit, shprehimisht jepni pëlqimin për përdorimin e cookies, përveç kur përdoruesit kanë ndryshuar konfigurimin duke bllokuar cookies.

3. Llojet e cookies të përdorura në faqen tonë të internetit

Një përdoruesi që lundron në faqen e internetit mund t’i vijnë të gjithë cookie-t vendosura nga pronari i faqes së internetit ( proper cookie) ose cookie e futur nga subjekte të ndryshme që bashkëpunojnë në promovimin e përmbajtjes dhe ofrimin e shërbimeve tona ( "Cookie nga një palë e tretë") .

Cookiet e internetit përdoren, siç tregohet më poshtë, dhe për qëllimet e paraqitura këtu:

A. Cookies teknike:

a. Cookies rreptësisht të nevojshme për funksionimin e faqes së internetit: thelbësore për të mundësuar navigimin në faqen e internetit dhe përdorimin e veçorive të ndryshme. Pa këto ju nuk mund të përdorni shërbimet e kërkimit, krahasimin e produkteve dhe shërbimeve të tjera në dispozicion në faqen e internetit.
b. Cookies për personalizim: përdoren për të lehtësuar navigimin në faqen e internetit, për të regjistruar opsionet që keni zgjedhur në faqen e internetit dhe për të siguruar veçoritë e personalizuara. Në disa raste, ne lejojmë që reklamuesit e palëve të treta të vendosin cookies në faqen tonë të internetit për të ofruar përmbajtje dhe shërbime të personalizuara. Sidoqoftë, përdorimi i faqes sonë të internetit nënkupton pranimin e përdorimit të këtij lloji të cookie-t. Nëse bllokohen cookies, nuk mund të garantojmë funksionimin optimal të faqes së internetit.
c. Cookies për qëllime statistikore dhe matjes së trafikut: këto mbledhin informacion mbi përdorimin e faqes së internetit, faqet që vizitoni dhe ndonjë gabim që mund të ndodhë gjatë lundrimit. Ne gjithashtu përdorim cookies për të njohur burimin e vizitës suaj në faqen tonë të internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që mund të përdoret për t'ju identifikuar. Të gjitha informatat mblidhen në mënyrë anonime dhe përdoren për të ndihmuar në përmirësimin e funksionimit të faqes së internetit. Prandaj, cookies tona nuk përmbajnë të dhëna personale. Në disa raste, disa nga këto cookies menaxhohen në emër tonë nga palët e treta, por nuk u lejohet të përdorin cookies për qëllime të tjera nga ato të përmendura më lart. Përdorimi i faqes sonë të internetit nënkupton pranimin e përdorimit të këtij lloji të cookie. Nëse ato janë të bllokuara, ne nuk mund të garantojmë funksionin e duhur të faqes së internetit.

GOOGLE ANALITICS: http://www.google.com/intl/it/policies/privacy/
SEMBOX (30 ditë): http://www.sembox.it/cookie.html
OPTIMIZELY: https://www.optimizely.com/privacy
CRAZYEGG: https://www.crazyegg.com/privacy
WEBTRENDS: http://www.webtrends.com/terms-policies/privacy/cookie-policy/

B. Cookies reklamuese dhe ri-marketing: përdoren për të mbledhur informacionin e përdoruesit për të shfaqur reklama në faqen e internetit ose në faqet e palës së tretë.

Zanox (30 ditë): http://zanox.it/us/about-zanox/privacy/
Criteo (30 ditë): http://www.criteo.com/it/privacy/
Tradedoubler (30 ditë): http://www.tradedoubler.com/it-it/politica-sulla-privacy/
Facebook (30 ditë): https://www.facebook.com/help/cookies/
Neodata Group: http://www.neodatagroup.com/data-security/neodata-websites-privacy-policy/
Google Adwords (30 ditë): http://www.google.com/policies/privacy/
Sojern: http://www.sojern.com/privacy-policy/
Next performance): http://www.nextperf.com/privacy/
Public-Idees: http://en.publicideas.com/our-company/privacy-policies/
Sociomantic: https://www.sociomantic.com/website-privacy/
Weborama: http://www.weborama.com/e-privacy/our-commitment/
SaleCycle: http://www.salecycle.com/privacy-policy/
RTB house (30 ditë): https://www.rtbhouse.com/privacy/

C. Cookies sociale: Këto cookies lejojnë faqen tonë të internetit që të lejojë praninë e klikimeve "Like" në rrjetet sociale si Facebook, Twitter, Google + etj

Kohëzgjatja e cookie-ve që përdorim mund të ndryshojë. Në veçanti, ka cookie të përkoshshme që janë të vlefshme për një seancë të vetme të kërkimit apo shfletimit dhe zhduket kur shfletuesi mbyll faqen; dhe cookies të përhershme, të cilat kanë një kohëzgjatje të ndryshueshme. Kohëzgjatja maksimale e cookies në këtë kategori të dytë është 5 vjet.

4. Menaxhimi i cookies

Përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm se në qoftë se cookies nuk janë të aktivizuara në pajisjen e tyre, përvoja në faqen e tyre mund të jetë e kufizuar dhe përdorimi i shërbimit tonë dhe navigacioni mund të parandalohen.

4.1. Si aktivizohen / aktivizohen cookies?

Ka disa mënyra për të menaxhuar cookies. Duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies ose të merrni një paralajmërim përpara se të pranoni një.

Përveç kësaj, përdoruesit mund të fshijnë të gjitha cookies të mbledhura në dosjen cookie të shfletuesit të tyre.

Çdo shfletues ka procedura të ndryshme për të menaxhuar konfigurimin.

Ja se si ju mund të menaxhoni cookies në shfletuesit kryesorë. Nëse jeni duke kërkuar për informacion në lidhje me menaxhimin e cookie-t në tabletë tuaj dhe / ose telefon, shikoni në shërbimet online mbështetëse.

MICROSOFT WINDOWS EXPLORER

GOOGLE CHROME
MOZILLA FIREFOX
APPLE SAFARI
Nëse doni të dini se si të menaxhoni cookie-t në shfletues të tjerë, konsultohuni me manualin operativ ose shërbimet mbështetëse në internet.

4.2. Si mund të çaktivizoni / aktivizoni cookies të palëve të treta?

Cookies e palëve të treta nuk janë instaluar nga ne, por nga partnerët tanë të biznesit ose nga palët e tjera kur vizitoni këtë faqe interneti. Si rezultat, ne i këshillojmë përdoruesit të konsultohen me faqen e internetit të palës së tretë për informacion mbi mënyrën se si ata instalojnë cookie-t dhe mënyrën se si ato menaxhohen. Përveç kësaj, ne ju inkurajojmë që të konsultoheni në vijim http://www.youronlinechoices.com web site ku ju do të gjeni informacion të dobishëm në lidhje me përdorimin e cookies dhe masat që mund të marrë për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet.

PËRSE NE