Nëse jeni në këtë faqe, kjo është sepse së shpejti do të niseni me pushime në kroçerë.

Duke pasur parasysh ndryshimet e vazhdueshme në protokollet e sigurisë të miratuara nga secila kompani kroçere, ju ftojmë të lexoni rregullat e përditësuara në linket e mëposhtme në varësi të kompanisë së kroçerës që keni zgjedhur.

Ju kujtojmë se çdo pasagjer është i detyruar të lexojë këto rregulla për të shmangur problemet gjatë imbarkimit në krocerë.

MSC CRUISES

https://www.msccruises.com/en-gl/MSC-Health-And-Safety-measures.aspx

COSTA CRUISES

https://www.costacruises.eu/cruising-soon-again/safety-above-all.html

ROYAL CARIBBEAN

https://www.royalcaribbean.com/the-healthy-sail-center

NCL

https://www.ncl.com/fr/en/travel-requirements-by-country

CELEBRITY CRUISES

https://www.celebritycruises.com/health-and-safety

Nëse keni rezervuar një kompani tjetër, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.

Kroçiere.al lirohet nga çdo përgjegjësi për mosrespektimin e protokolleve të sigurisë nga pasagjerët dhe mospërputhjen relative të tyre nga pasagjerët e rezervuar prej saj.

PËRSE NE