Simphony of the seas

Symphony of the seas është risia e vitit në Royal Caribbean dhe është anija e katërt në klasin Oasis, anijet më të mëdha turistike në botë. Prej prillit 2018, simfonia e deteve do të lundrojë në Mesdhe deri në tetor. Sipas skenarit Royal Caribbean, fillimi i një anijeje të re, do të thotë tërheqje të reja të pabesueshme në bord, duke përfshirë Bionic Bar, ku baristi është një robot, tre rrëshqitëse të frikshme dhe plot adrenalinë. Ndër atraksionet e reja qëndron Abyss Ultimate, i cili është rrëshqitja më e lartë e ndërtuar ndonjëherë në një anije udhëtimi ... duke matur 45 metra në lartësi. Natyrisht, gjithçka që është e pranishme në anijet binjake, do ta gjeni edhe në Symphony. Kjo anije është njohur edhe në botën kinematografike me filmin ‘Like Father’ ku dy personazhet kryesore e gjejnë veten në kroçerën më të madhe në botë dhe zbulojnë shumë sekrete të jetës së tyre në një lundrim rreth Karaibeve. Mos e humbni!...

PËRSE NE