Azamara

Azamara Cruises është një kompani e grupit Ndërkombëtar Royal Caribbean E specializuar në itinerare luksoze me anije luksoze.

Destinacionet kryesore janë: Evropa, Azia, Amerika e Jugut dhe Antarktida. Anijet që mesatarisht kanë një maksimum prej 690 pasagjerësh janë të dizajnuara për t'u ofruar të gjithë klientëve një shërbim të shkëlqyer dhe rehati ekuivalente me një hotel luksoz.

Aktualisht flota përbëhet nga vetëm dy anije, Azamara Jurney, Quest dhe Pursuit e cila do të fillojë lundrimin në vitin 2018. Një udhëtim në bordin e Azamara sjell përsëri të njëjtat emocione të një festë në bordin e një mega- jahti.

PËRSE NE