Azamara Quest

Azamara Quest është një anije me një madhësi të mesme me një kuvertë të përshtatur mirë për nevojat e udhëtarëve modernë. Nuk do të shihni kurrë mbipopullim në zonat sociale të rehatshme në bare, restorante, lounge, kazino dhe kabare. As në zonën e pishinës, ku stafi ynë i vëmendshëm është gjithmonë i gatshëm të ofrojë një shishe me ujë, një kokteil të shijshëm ose edhe peshqirë. Dhomat janë të pajisura me pajisje moderne, mobilje dhe liri evropiane. Një nga tiparet më të mëdha të kësaj anije është numri i dhomave me veranda, nuk ka asgjë më të mirë se të hapni derën e kabinës suaj dhe të shijojni madhështinë e detit.

PËRSE NE