Holland America

Holland America i është përkushtuar pushuesve të grupmoshës mbi 50 vjeçare, të cilët kërkojnë nga pushimet e tyre një kuzhinë të rafinuar, bare me muzikë live dhë një atmosferë të këndshme e të qetë. Partneriteteti i kompanisë me Lincoln Center dhe Billboard ofrojnë dhe garantojnë gjithnjë argëtim. Madhësia mesatare e anijeve varion nga 835 në 2,650 pasagjerë. Për mbi 140 vjet, Holland America Line ka qenë një lider i njohur në industrinë e lundrimit. Nëse jeni duke kërkuar për disa nga anijet më të bollshme dhe të rehatshme në det, të vlerësuara me çmime të shërbimit, kuzhinës së hollë, aktiviteteve të gjera dhe programet e pasurimit dhe rrugët interesante në mbarë botën, Holland America Line është kompania e duhur për ju. Flota e 14 anijeve klasike moderne ofron më shumë se 500 nisje çdo vit duke vizituar të gjitha shtatë kontinentet. Udhëtimet e tyre përfshijnë si porte të njohura ashtu dhe më pak të njohura në Karaibe, Alaskë, Europë, Meksikë, në Amerikën e Jugut, Panama, Australi, në Zelandën e Re dhe Azi - si dhe udhëtime unike në Amazon, Antarktidë dhe udhëtimet rreth botës. Që nga viti 1989 Holland America është pjesë e grupit Carnival Corporation.

Flota

Flota Holland America sot është e përbërë nga 14 anije të cilat janë: Prinsendam, Maasdam, Veendam, Rotterdam, Volendam, Zaandam, Amsterdam, Zuiderdam, Oosterdam, Westerdam, Noordam, Eurodam, Nieuw Amsterdam, Koningsdam, Nieuw Statewndam

PËRSE NE