Ms Nieuw Amsterdam

Kur Holland America lëshoi në lundrim Nieuw Amsterdam, në vitin 2010, propozoi një eksperiencë tradicionale të lundrimit, një udhëtim larg nga aventurat ekstrem dhe më afër aktiviteteve si çaji i pasdites dhe mbrëmjeve elegante e formale. Nieuw Amsterdam jeton në përputhje me standardet e linjës me atmosferën e saj dhe vëmendjen miqësore. Anija i bën homazh një qyteti prej të cilit është inspiruar dhe ka plot elemente delikate të frymëzuara nga Nju Jorku, në koleksionin dhe dizajnin e saj të artit. Holland America Line ka instaluar një sërë veprash me vlerë më shumë se 3 milion dollarë, duke filluar nga mjeshtrat e vjetër tradicionalë holandezë në artistët më bashkëkohorë. Disa pjesë reflektojnë epokën e artë holandeze, ndërsa të tjerat, si atrium spektakolar, shprehin një risi bashkëkohore. Tavani i Nieuw Amsterdam është i zbukuruar me një skulpturë abstrakte që të kujton menjëherë horizontin e Nju Jorkut. Skulptura u bë e mundur nga bashkëpunimi i dy artistëve italianë Gilbert Lebig...

PËRSE NE