Ms Volendam

Tema e bukur e kopshtit Volendam pasqyrohet me motive floreale artizanale në të gjitha hapësirat e përbashkëta të anijes dhe në dhomat elegante private. Lulet do i gjeni me bollëk edhe në arredim dhe tapiceri, si dhe në vazot e mëdha patjetër që nuk mund të mungojnë lulet e freskëta. Miqtë në bord të Volendam mund të shijojnë kuvertën e bollshme, dhomat elegante të ngrënies dhe sallonet e gjera. Eksploroni mrekullitë e botës tonë nëpërmjet përmbajtjes ekskluzive nga historia e BBC Earth përmes aktiviteteve, koncerteve dhe filmave. Shijoni gatimin në bord në bashkëpunim me American Test Kitchen. MS Volendam është si një kopësht i gjelbër i trajtuar me shumë kujdes dhe vëmendje ku ju do të gjeni rehatinë e duhur që meritoni gjatë pushimeve tuaja. Stafi është shumë professional dhe i kujdesshëm.

PËRSE NE