Ms Zuiderdam

Mysafirët në bord të Zuiderdam, i pari në serinë e klasit Vista, mund të shijojnë një koleksion spektakolar të artit dhe antikave, kuvertën e gjerë dhe spacioze dhe dhoma ngrënieje elegante. Në zemër të Zuiderdam, në një atrium tre-katësh, është i vendosur i ashtuquajturi ‘Crystal Seahorse’ dhe pjesë të tjera të rëndësishme që përfshijnë një pikturë të Mbretëreshës Beatrix nga artisti ikonë i kulturës pop, Andy Warhol, medalione nga Frank Lloyd Wright dhe një pikturë masive me lule nga Charles Ben. Çdo ditë në bord do të gjeni shumë opsione të shijshme ngrënieje, argëtime world-class dhe një axhendë të ngjeshur me aktivitete fizike nëse jeni dashamirës i palestrave dhe kurseve të yogas, pilates apo edhe volejbollit.

PËRSE NE