Ms Koningsdam

E inauguruar në vitin 2016, Koningsdam mbart të gjithë traditën dhe trashëgiminë detare, shërbimin dhe stilin e Holland America Line, është e para në klasin e saj, e cili inauguron epokën e re të klasit Pinnacle. Rrënjët e emrit të saj, janë një përzierje e bashkëkohores dhe klasikes, "Koning" do të thotë mbret në Holandë, dhe është një homazh për mbretin Willem-Alexander, mbreti i parë i Hollandës për më shumë se 100 vjet. Për hartimin e kësaj anije të re, Holland America Line kontraktoi dy partnerët: Adam D. Tihany, konsiderohet si një nga dizajnuesit dhe planifikuesit e mikpritjes në botë dhe arkitekti Bjørn Storbraaten,dizajnuesi i Nieuw Amsterdam dhe MS Eurodam. Hapësira të ndritshme, kthesa rrjedhëse, një lojë e sofistikuar e teknologjisë së lartë dhe elegancës. Me elemente të bukura arkitekturore të frymëzuara nga muzika. Të gjitha të ndërthurura në një qasje të avancuar të projektimit. Në zemër të anijes, atriumi qendror i Koningsdamit është një vizion. Ekziston një skulpturë e...

PËRSE NE