MSC Lirica

Në kërkim të elegancës dhe traditës Msc Lirica është e mobiluar dhe dekoruar me arredim të stilit italian. Harrojeni stilin e Costa-s i cili bie menjëherë në sy, në këtë rast arkitekti i famshëm italian Giuseppe De Jorio ka vënë prekjen e tij tradicionale, e kundërta e orendive të bardha, ajo ishte e bazuar në mermer dhe bronz me linja shumë të matura dhe materiale me cilësi të lartë. Shumica e dhomave të përbashkëta janë të vogla dhe intime. Ky personifikues i shijes italiane ju lejon të keni çdo lloj rehati dhe kënaqësie në bord nga Kursi i Golfit në palestër dhe sauna, nga pistat e vrapimit në dhomat e bukurisë nga 2 pishina për të rritur në Qendrën e Realitetit Virtual ,nga restorantet në sallën e teatrit dhe së fundi Lirica, e cila u pagëzua në pranverë të vitit 2003 në Sophia Loren nga Napoli, ofron një eksperiencë të vërtetë lundrimi në stilin italian.

PËRSE NE