MSC Poesia

Ka nisur lundrimin e saj në vitin 2008, me peshë 92.600 ton, me kapacitet 3.000 pasagjerë, MSC Poesia është e treta e katër anijeve të klasit ‘Musica’. E mobiluar me zbukurime të bollshme - parmak prej bronzi në shkallët prej mermeri, një ujëvarë në atrium, dritat e ndritshme në tavanin e teatrit - do të thotë se anija është elegante, jo e mërzitshme apo edhe e tepruar. Dhomat e saj (në veçanti Bar Zebra, bar Wine dhe sallë pritjeje nën emrin Hitchcock) janë simpatike dhe të pajisura mirë, kabina me ngjyra të qeta ju bëjnë të ndiheni më shumë si në një hotel luksoz sesa në një anije lundrimi. Sigurisht, ju mund të gjeni gjithçka që ka në një anije standarde të lundrimit, të tilla si pishina, argëtime të ndryshme në mbrëmje dhe aktivitete për fëmijët e të gjitha moshave.

PËRSE NE