MSC Virtuosa

Anija e re MSC Virtuosa merr emrin e saj nga fjala "virtuoze", që tregon një subjekt i cili është veçanërisht i talentuar dhe i shkëlqyeshëm. MSC Virtuosa është një nga dy anijet më të mëdha në flotën MSC Cruises, që shoqëron anijen e saj motra, MSC Grandiosa dhe Meraviglia. Dorëzimi i MSC Virtuosa është caktuar për në Tetor 2020. Lundrimi i parë i MSC Virtuosa do të fillojë nga Xhenova në nëntor 2020 me një lundrim shtatë-netë në Mesdheun perëndimor. Pas sezonit të dimrit në Mesdhe, MSC Virtuosa do të niset për në Evropën Veriore për të vizituar fiordet Norvegjeze dhe kryeqytetet skandinave të Detit Baltik përgjatë verës së 2021.

PËRSE NE