MSC Grandiosa

MSC Grandiosa, e ndërtuar në gjurmët e suksesit të anijeve simotra, MSC Grandiosa ofron edhe më shumë hapësirë, së bashku me një seri inovacionesh emocionuese. Për të filluar, Cirque du soleil në ofron 2 shfaqje tërsisht të reja ekskluzivisht për MSC Grandiosa, një promenadë e gjatë qendrore e mbushur me dyqane, restorante dhe vende të qeta për të shëtitur, ngrënë, relaksuar ... dhe madje të shoqëroheni me miqtë e rinj nga e gjithë bota. Zona Poolside e MSC Grandiosa është një nga zonat më të rehatshme për të zbuluar gjatë udhëtimit me këtë anije , me një ndriçim fantastik, një ekran gjigand dhe një dizajn të angazhuar. Zona e yacht klubit është një vend ku mund të shijoni një botë të ekskluzivitetit dhe privatësisë, mund të përjetoni luksin e një klubi ekskluziv, me lirinë për të hyrë në aktivitetet rekreative dhe zbavitëse të një anije udhëtimi.

PËRSE NE