MSC Magnifica

MSC Magnifica është pjesë e klasit ‘Musica’, e cila debutoi në vitin 2006. Musica karakterizohet nga një dizajn i ri inovativ. Më shumë elementë bashkëkohorë janë futur në këtë anije, të tilla si një banjë e madhe, një gamë më të gjerë të restoranteve dhe një numër shumë më të madh të kabinave me ballkon. MSC Musica u pasua pastaj nga motra e saj MSC Orchestra dhe MSC Poesia. Ofron një spa të madhe, hapësirë të madhe për palestrën, klub për fëmijë dhe një hapësirë të madhe të dedikuar për pishinat dhe kuvertën e relaksimit. Për të dashuruarit e gastronomisë mund të gjeni 4 restorante që ofrojnë receta të kuzhinës italiane. MSC Magnifica është një anije që do t'ju lejojë të shijoni pushimet tuaja të ëndrrave!

PËRSE NE