Msc Euribia

MSC Euribia e ka marrë emrin nga perëndesha e lashtë Euribia e cila shfrytëzoi erërat, klimën dhe yjësitë për të dominuar detet, dhe ashtu si perëndeshë, anija gjithashtu ka kontroll të plotë mbi përdorimin e teknologjive më të fundit të qëndrueshme për të mbrojtur dhe ruajnë ekosistemin e çmuar detar. Anija është pasuruar gjithashtu me karakteristika të reja të mahnitshme. Jo vetëm që kuvertat mburren me vepra arti të shumta origjinale, por për herë të parë është një kryevepër për t'u parë. Në këtë anije unike ku arti takohet me inovacionin, lundrimi në të kaltër nuk ka qenë kurrë kaq i gjelbër.

PËRSE NE