MSC Musica

MSC Musica u lansua në vitin 2006, kështu që edhe nëse nuk është e viteve të fundit, arredimi i saj avantguarde në atë kohë, vazhdon të tërheqë vëmendjen e pushuesve në çdo detaj. Kjo anije është e para e një klasi të tërë të anijeve simotra të pagëzuara nga kumbara Sophia Loren. Tema themelore nuk është vetëm muzika, e cila ka frymëzuar arkitektët, por drita. Shumëkatëshe me dysheme kristali e bëjnë MSC Musica një anije plot dritë, të sofistikuar dhe luksoze. Një anije veçanërisht e përshtatshme për familjarët, komode dhe spacioze.

PËRSE NE