Kroçera - Amerika e Veriut dhe Kanada - Royal Caribbean - Tetor 2021 - Jewel of the Seas - BOSTON


KROÇERAT E GJETURA JANË 54 ITINERARI

Janë të shumta destinacionet e ofruara nga kompanitë e kroçerave. Amerika e Veriut dhe Kanada- është njëra prej tyre, konsulto ofertat tona. Në Tetor mund të gjesh promocione fantastike duke prenotuar në kohë. Royal Caribbean është një nga kompanitë e preferuara të klientëve tanë. Zbulo nisjet e disponueshme dhe kërko një preventiv me Jewel of the Seas nga BOSTON.

Renditini rezultatet:
Data e nisjes
Çmimi më i ulët
Çmimi më i lartë
PËRMIRËSO KËRKESËN TËNDE

Amerika e Veriut dhe Kanada duke u nisur nga BOSTON

PORTI : BOSTON
KOHËZGJATJA : 7 Netë
Jewel of the Seas
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

E PËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Kabina e përzgjedhur, ajër i kondicionuar, dollap, tualet privat me dush dhe/ose vaskë, TV, telefon, minibar dhe kasafortë
  • Pension i plotë (mëngjes - drekë - darkë - snacks)
  • Të gjitha aktivitetet argëtuese: lojëra, gara, konkurse, festa me tematikë dhe spektakle teatrale, akses në pishina, vaska me hidromasazh, salla relaksi, aktivitete për fëmijët
  • Ujë, kafe dhe lëngje frutash të disponueshëm në dispenser në zonën e vetëshërbimit (buffet)
  • Mini club për fëmijët
  • Spektakle të ndryshme, stili Broadway
  • Akses në diskotekë dhe bare me muzikë live
  • Palestra Pishinat e hapura dhe të mbyllura
  • Akses në kazino
E PAPËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Tarifa e Shërbimit (bakshishe)
  • Aksesi në internet
  • Pijet
  • Asistencë mjekësore
  • Restorantet e specialiteteve
  • Eskursione
  • Siguracioni
  • Transporti në portin e imbarkimit
  • Shpenzime personale
  • Gjithçka që nuk përmendet në 'E përfshirë në çmim'

Amerika e Veriut dhe Kanada duke u nisur nga BOSTON

PORTI : BOSTON
KOHËZGJATJA : 7 Netë
Jewel of the Seas
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

E PËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Kabina e përzgjedhur, ajër i kondicionuar, dollap, tualet privat me dush dhe/ose vaskë, TV, telefon, minibar dhe kasafortë
  • Pension i plotë (mëngjes - drekë - darkë - snacks)
  • Të gjitha aktivitetet argëtuese: lojëra, gara, konkurse, festa me tematikë dhe spektakle teatrale, akses në pishina, vaska me hidromasazh, salla relaksi, aktivitete për fëmijët
  • Ujë, kafe dhe lëngje frutash të disponueshëm në dispenser në zonën e vetëshërbimit (buffet)
  • Mini club për fëmijët
  • Spektakle të ndryshme, stili Broadway
  • Akses në diskotekë dhe bare me muzikë live
  • Palestra Pishinat e hapura dhe të mbyllura
  • Akses në kazino
E PAPËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Tarifa e Shërbimit (bakshishe)
  • Aksesi në internet
  • Pijet
  • Asistencë mjekësore
  • Restorantet e specialiteteve
  • Eskursione
  • Siguracioni
  • Transporti në portin e imbarkimit
  • Shpenzime personale
  • Gjithçka që nuk përmendet në 'E përfshirë në çmim'

Amerika e Veriut dhe Kanada duke u nisur nga BOSTON

PORTI : BOSTON
KOHËZGJATJA : 7 Netë
Jewel of the Seas
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

E PËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Kabina e përzgjedhur, ajër i kondicionuar, dollap, tualet privat me dush dhe/ose vaskë, TV, telefon, minibar dhe kasafortë
  • Pension i plotë (mëngjes - drekë - darkë - snacks)
  • Të gjitha aktivitetet argëtuese: lojëra, gara, konkurse, festa me tematikë dhe spektakle teatrale, akses në pishina, vaska me hidromasazh, salla relaksi, aktivitete për fëmijët
  • Ujë, kafe dhe lëngje frutash të disponueshëm në dispenser në zonën e vetëshërbimit (buffet)
  • Mini club për fëmijët
  • Spektakle të ndryshme, stili Broadway
  • Akses në diskotekë dhe bare me muzikë live
  • Palestra Pishinat e hapura dhe të mbyllura
  • Akses në kazino
E PAPËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Tarifa e Shërbimit (bakshishe)
  • Aksesi në internet
  • Pijet
  • Asistencë mjekësore
  • Restorantet e specialiteteve
  • Eskursione
  • Siguracioni
  • Transporti në portin e imbarkimit
  • Shpenzime personale
  • Gjithçka që nuk përmendet në 'E përfshirë në çmim'

Amerika e Veriut dhe Kanada duke u nisur nga BOSTON

PORTI : BOSTON
KOHËZGJATJA : 7 Netë
Jewel of the Seas
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

E PËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Kabina e përzgjedhur, ajër i kondicionuar, dollap, tualet privat me dush dhe/ose vaskë, TV, telefon, minibar dhe kasafortë
  • Pension i plotë (mëngjes - drekë - darkë - snacks)
  • Të gjitha aktivitetet argëtuese: lojëra, gara, konkurse, festa me tematikë dhe spektakle teatrale, akses në pishina, vaska me hidromasazh, salla relaksi, aktivitete për fëmijët
  • Ujë, kafe dhe lëngje frutash të disponueshëm në dispenser në zonën e vetëshërbimit (buffet)
  • Mini club për fëmijët
  • Spektakle të ndryshme, stili Broadway
  • Akses në diskotekë dhe bare me muzikë live
  • Palestra Pishinat e hapura dhe të mbyllura
  • Akses në kazino
E PAPËRFSHIRË NË ÇMIM
  • Tarifa e Shërbimit (bakshishe)
  • Aksesi në internet
  • Pijet
  • Asistencë mjekësore
  • Restorantet e specialiteteve
  • Eskursione
  • Siguracioni
  • Transporti në portin e imbarkimit
  • Shpenzime personale
  • Gjithçka që nuk përmendet në 'E përfshirë në çmim'