Royal Caribbean

Më shumë kritere...

Royal Caribbean


Royal Caribbean u themelua në vitin 1970 dhe sot flota ka 24 anije në shërbim. Me kalimin e kohës anijet Royal Caribbean kanë revolucionarizuar konceptin e lundrimit, duke i dhënë gjithmonë rëndësi të madhe trendeve të kohës e duke sjellë risitë absolute në botën e lundrimit për çdo anije të re. Në vitin 1990, me fillimin e ‘Voyager of the Seas’, Royal Caribbean filloi udhëtimin e madhështisë. Në fakt anijet e klasit Voyager (5 anije) kanë një tonazh prej 140 mijë ton. Por ky është vetëm fillimi. Në vitin 2006, klasi ‘Freedom’ sjell madhësinë në 160 ton dhe 3600 mysafirë dhe në këtë klas janë lëshuar edhe dy anije të tjera ‘Liberty’ dhe ‘Indipendence’. Të pakënaqur ende, Royal Karaibe në vitin 2009 tejkalon veten me anijen ‘Oasis of the Seas’ dhe nis një koncept të ri me një kiç plotësisht të hapur dhe një shëtitore të brendshme që krijon një kategori të re të kabinave, ato me pamje të brendshme nga shëtitorja por edhe ato me pamje të detit të...

Të gjitha anijet e Royal Caribbean