Enchantment of the Seas

‘Enchantment of the Seas’ është një kryevepër e Royal Caribbean dhe është pjesë e klasit Vizion të flotës së saj. Anijet që i përkasin këtij klasi ndjekin një koncept të saktë të luksit dhe përmirësimit. Rinovuar kohët e fundit, Enchantment of the Seas do t'ju kënaqë me dritaret e mëdha të qelqit dhe hapësirat e tij të ndritshme, nga kudo që të jeni në bordin e anijes ju mund të admironi panoramën frymëmarrëse të detit. Enchantment of the Seas, ka gjithçka që ju nevojitet për të bërë pushimet tuaja të paharrueshme: një mur ngjitje 60 metra mbi nivelin e detit, një trampoline të re, kabina me ballkon, me pishinë dhe rrëshqitëse uji, një banjë luksoze, restorante dhe bare me tematika të ndryshme. Fëmijët do të argëtohen me aktivitetet e Adventure Ocean. Nuk do të mungojnë shfaqjet e stilit Broadway dhe Las Vegas në secilën mbrëmje.

PËRSE NE