Navigator of the Seas

Anija e katërt e Royal Caribbean në klasin Voyager iu nënshtrua një rinovimi të madh në janar të vitit 2014. "Rivitalizimi" i Navigator of the Seas ka shtuar kabina, restorante specialiteti dhe simulator sërfi të njohur si FlowRider. Anija është e madhe por e lehtë për t'u zbuluar. Asgjë thelbësore nuk u zëvendësua fjatë ridizajnimit, ndaj anija ende mban atmosferën e saj të hapur dhe të gjerë me hapësirë për të gjithë. Arrediimi i ri i Navigator of the Seas solli një pamje të freskët dhe të pastër pa e dëmtuar aspak atë. Navigatori është anija e parë Royal Caribbean që ju ofron "Ballkon Virtual". Dhjetëra kabina standarde, ekzistuese të anijeve tani kanë ekranet HD që lejojnë pasagjerët të marrin një pamje të oqeanit pa u dhënë atyre një ballkon të vërtetë. Sistemi i teknologjisë së lartë riprodhon tingujt e valëve të oqeanit për të krijuar një ambient relaksues. Rivitalizimi i anijes përfshinte shtimin e një restoranti fantastik italian; një kuzhinë sushi dhe aziatike nën emrin Izumi...

PËRSE NE