COSTA VICTORIA DO TË MIRËPRESË ATLETËT E ’UNIVERSIADE 2019 NË NAPOLI


COSTA VICTORIA DO TË MIRËPRESË ATLETËT E ’UNIVERSIADE 2019 NË NAPOLI

Data : 03-12-2018

Autori : Delinda Muçollari

Gjatë verës 2019 qyteti i Napolit do të jetë vendosja për një ngjarje të rëndësishme sportive, ‘Universiade’. Për ata që nuk kanë dëgjuar për të, është një ngjarje sportive e ndjekur nga atletët më të mirë nga e gjithë bota. Universiada Summer është bashkimi i përsosur mes Olimpiadës dhe universiteteve dhe gjatë viteve ka marrë formën e një festivali ndërkombëtar kushtuar sportit në rrugën "universale" përtej kulturës dhe kufijve.

Image

Në vitin 2016, falë mbështetjes së autoriteteve kombëtare dhe rajonale, qyteti i Napolit fitoi edicionin e tridhjetë të kësaj ngjarjeje të rëndësishme sportive. Një ngjarje sportive e kësaj shkalle është në gjendje për të tërhequr në qytet deri në 9000 atletë, gjithashtu media të ndryshme, mbështetës, menaxherë dhe më shumë.Për të mos qenë i papërgatitur përpara një fluksi të tillë mbresëlënës dhe për të siguruar rehati maksimale, u vendos që të merreshin me qira njësitë e lundrimit që do të shërbenin si hotele për pjesëmarrësit sikurse MSC Lirica.Costa Crociere ka arritur dhe ka nënshkruar një kontratë me Komisionerin e Jashtëzakonshëm për Universiadën Napoli 2019, Gianluca Basile, për kartën e anijes Costa Victoria.E hutuar përkohësisht pas turneut të saj të verës, Costa Victoria do të ndalet në portin e Napolit nga 28 qershor deri më 16 korrik, 2019, duke shërbyer si një bazë e madhe për atletët ndërkombëtarë, të cilët do të marrin pjesë në Universiada. Në këto ditë kompania Costa Crociere po kontakton të gjithë mysafirët me kroçerat e planifikuara në mes të qershorit dhe korrikut për të propozuar itinerare alternative ekuivalente në Mesdhe në bordin e flotës së tyre. Pas përfundimit të ngjarjes, Costa Victoria do të kthehet në Bar të kryejë programin e saj të lundrimit veror me destinacion për ishujt grekë nga 20 korriku.

Costa Victoria u ndërtua në Gjermani në vitin 1996, në planet e kompanisë së epokës ishte planifikuar një njësi binjake, e quajtur Costa Olympia. Për fat të keq, gjatë ndërtimit të njësisë së dytë, një krizë e rëndë financiare çoi në mbylljen e anijeve dhe anije të plotë 35% shiten palëve të treta, më pas plotësohet nga emri i Norwegian Sky për kompaninë Norwegian Line Cruise.Costa Victoria, një nga më të vlerësuarat nga fansat e markës Costa, mund të strehojë deri në 2394 mysafirë në 964 kabina të llojeve të ndryshme. Në bord, pavarësisht viteve mbrapa, asgjë nuk mungon për të konkurruar me njësitë më moderne, si dhe për të pasur një eksperiencë unike.

Lajme të tjera Blog