MSC Cruises prezanton Rob, robotin humanoid si banakierin më të ri të MSC Virtuosa

Data : 12-02-2021

Autori : Delinda Muçollari

MSC Starship Club është një përvojë unike futuriste gjithëpërfshirëse e kroçerës së re MSC Virtuosa

Banakieri i parë Robot Humanoid nga MSC Cruises, Rob, dhe koktejet e tij kozmikë do të jenë atraksioni i këtij bari dhe përvojës argëtuese unike

Kjo eksperiencë e re argëtuese, e frymëzuar nga vizioni i MSC Cruises për anijen kozmike të së ardhmes - MSC Starliner One është mundësuar nga teknologjitë më të fundit të krijuara për të krijuar një atmosferë futuriste. Ajo përfshin hologramë 3D, një ekran arti dixhital dhe një tryezë interaktive dixhitale 12-vendëshe, duke u dhënë mysafirëve mundësinë për të eksploruar hapësirën me turin e tyre galaktik të personalizuar.

Image

Roboti i parë humanoid do të quhet Rob dhe është personazhi i dytë  pas Zoit, asistencës dixhitale, që bëhet pjesë e familjes MSC. Rob do të jetë në dispozicion të kroçeristëve për të përgatitur dhe shërbyer koktejle të ndryshme, pije alkoolike, joalkoolike dhe pije të tjera të personalizuara, ashtu si do të bënte një banakier normal. Rob ka për qëllim tua bëjë eksperiencën sa më të ngrohtë dhe interesante pushuesve duke mahnitur mysafirët me zërin e tij, shprehje të ngjashme me njerëzit për një përvojë plotësisht argëtuese në bar. Ndoshta mund të prisni edhe barsaleta prej tij!

Shkathtësia dhe reagimet emocionale të Rob, të kombinuara me atmosferën futuriste si në filmat fantashkencë garantojnë suksesin e këtij klubi për të gjitha moshat.

Kroçeristët do të përdorin tryezën dixhitale të krijuar posaçërisht brenda barit për të bërë porosinë e tyre. Mos u shqetësoni për gjuhln sepse Rob mund të flasë disa prej tyre në mënyrë mbresëlënëse. Të tilla si: anglisht, italisht, spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, portugalisht e madje gjuhën kineze dhe japoneze.

Ai përdor fytyrën e tij LED për të përcjellë emocione në mënyrë që të ftuarit të mund të shijojnë performancën e tij ndërsa pinë në koktejin e tyre.

Çdo gjë high tech në bordin e MSC Virtuosa, apo jo?

Lajme të tjera Blog

PËRSE NE