CEREMONIA E MARTESËS NË ANIJET MSC

Data : 07-01-2020

Autori : Delinda Muçollari

 PAKETAT E CEREMONISË SË DASMËS NË ANIJET MSC

SILVER PACKAGE  - 520 EURO

·         Konsulencë martese para-lundrimi dhe mirëseardhje e dedikuar me planifikuesin e dasmave të MSC

·         Tufë lulesh e nuseve me boutonnière  (që zakonisht përfshin trëndafila)

·         Sallë pritjeje ekskluzive, e zbukuruar me dekore elegante florale dhe një rrugicë romantike

·         Ceremonia e ndjekur nga oficerët e anijes, me muzikë të regjistruar paraprakisht (ose live, tarifat aplikohen në bord)

·         Certifikatë dhe broshurë ceremonie simbolike, e nënshkruar nga Kapiteni

·         Shishja e verës Asti spumante, e shërbyer me tortën e dasmës pas ceremonisë

·         Tortë martese me dy nivele (20 cm dhe 12-15 cm) e mbushur me vanilje, mjedër ose çokollatë, e bërë me pastë sheqeri dhe zbukuruar me një fjongo të kuqe, jeshile, të verdhë ose blu.

Image

GOLD PACKAGE – 720 EURO

·         Konsulencë martese para-lundrimi dhe mirëseardhje e dedikuar me planifikuesin e dasmave të MSC

·         Shishe verë e gazuar, dy flauta dhuratash dhe kanape në kabinë në ditën e hyrjes

·         Tufë lulesh e nuseve me boutonnière (që zakonisht përfshin trëndafila)

·         Sallë pritjeje ekskluzive, e zbukuruar me dekore elegante florale dhe një rrugë romantike

·         Ceremonia e ndjekur nga oficerët e anijes, me muzikë të regjistruar paraprakisht

·         Certifikatë dhe broshurë ceremonie simbolike, e nënshkruar nga Kapiteni

·         Shishja e Moet & Chandon, shërbyer me tortën e dasmës pas ceremonisë

·         Tortë martese me dy nivele (26 cm dhe 20 cm) e mbushur me vanilje, mjedër ose çokollatë, e bërë me paste sheqeri dhe zbukuruar me një fjongo të kuqe, jeshile, të verdhë ose blu.

·         Shërbim fotografie 1 orë përfshirë ceremoninë dhe xhirimet e fotografive në vende të ndryshme rreth anijes

·         10 nga fotografitë tuaja të zgjedhura 20 x 25 cm

·         Mëngjes luksoz në kabinë mëngjesin pas ceremonisë

PLATINUM PACKAGE – 920 EURO

·         Konsulencë martese para-lundrimi dhe mirëseardhje e dedikuar me planifikuesin e dasmave të MSC

·         Shishe verë e gazuar, dy flauta dhuratash dhe kanape në kabinë në ditën e hyrjes

·         Tufë lulesh e nuseve me boutonnière  (që zakonisht përfshin trëndafila)

·         Shërbimi i hekurosjes kushtuar rrobave të ceremonisë së çiftit

·         Sallë pritjeje ekskluzive, e zbukuruar me dekore elegante florale dhe një rrugë romantike

·         Ceremonia e ndjekur nga oficerët e anijes, me muzikë të regjistruar paraprakisht

·         Certifikatë dhe broshurë ceremonie simbolike, e nënshkruar nga Kapiteni

·         Shishja e Moet & Chandon, shërbyer me tortën e dasmës pas ceremonisë

·         Tortë martese me tre nivele (26 cm, 20 cm dhe 12-15 cm) e mbushur me vanilje, mjedër ose çokollatë, e bërë me pastë sheqeri dhe zbukuruar me një fjongo të kuqe, jeshile, të verdhë ose blu.

·         Shërbim fotografie 1 orë përfshirë ceremoninë dhe xhirimet e fotografive në vende të ndryshme rreth anijes

·         25 nga fotografitë tuaja të zgjedhura 20 x 25 cm

·         Mëngjes luksoz në kabinë mëngjesin pas ceremonisë

Lajme të tjera Blog

PËRSE NE