PËRMIRËSO KËRKESËN TËNDE

zgjidh një anije specifike
zgjidh portin e nisjes
filtra të tjerë
çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Transatlantik dhe Pozicionimi duke u nisur nga CIVITAVECCHIA

KOHËZGJATJA : 7 Netë
Costa Luminosa
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

PËRSE NE