Celebrity Silhouette

Më energjikja dhe më joshësja nga paraardhësit e saj të klasit Solstice, me peshë prej 122,400 ton, me kapacitet prej 2886 pasagjerësh, Celebrity Sillohuette debutoi në korrik të vitit 2011, si e katërta e pesë anijeve të atij klasi. Anijet Solstice njihen nga: një numër i madh i restoranteve me tematikë, një qendër publike që ofron krepa dhe waffles, një hapësirë në kuvertën e sipërme çuditërisht të gjelbër dhe me bar, me përdorim të qelqit dhe të mermerit në gjithçka. Por Silohuette gjithashtu pasqyron një pjesë të vogël të ndryshimeve thelbësore në projekt. Më të dukshmet janë në Lawn Club, një zonë të veçantë për solarium që dallon tërë klasin. Në Sagoma, parku publik është bërë një lloj fshati i gjelbër i mbyllur dhe hapësira është shumë më ekskluzive dhe pak më e shtrenjtë se të tjerat. Në bord do të gjeni hapësira për pasionet dhe hobet tuaja, një banjë të madhe me çdo teknologji, palestër, pishinë me çati lëvizëse, një zonë relaksi, zonë tregtare, kazino dhe argëtim gjatë natës...

PËRSE NE