Janë të shumta destinacionet e ofruara nga kompanitë e kroçerave. Deti i Kuq- është njëra prej tyre, konsulto ofertat tona. Zbulo nisjet e disponueshme dhe kërko një preventiv .

PËRMIRËSO KËRKESËN TËNDE

zgjidh një anije specifike
zgjidh portin e nisjes
filtra të tjerë

KROÇERAT E GJETURA JANË 161 ITINERARI

çmime
ITINERARI
Galeria
recensione
kushtet

Deti i Kuq duke u nisur nga Jeddah

PORTI : Jeddah
KOHËZGJATJA : 7 Netë
MSC Bellissima
  • DATA E NISJES

  • KABINA E BRENDSHME

  • KABINA E JASHTME

  • KABINA ME BALLKON

  • SUITA

PËRSE NE