Krijo preventivin tënd


Karaibet duke u nisur nga GALVESTON

DATA E NISJES: 15-12-2021

KOHËZGJATJA: 5 Netë

PËRZGJIDH DATËN E NISJES

DATA E NISJES
 • KABINA E BRENDSHME

PËRZGJIDH IMAZHIN PËR TË ZGJEDHUR KABINËN TËNDE

E BRENDSHME

INTERIOR

416€

INTERIOR Vazhdo

E BRENDSHME

INTERIOR

456€

INTERIOR Vazhdo

E BRENDSHME

INTERIOR

516€

INTERIOR Vazhdo

E BRENDSHME

INTERIOR

516€

INTERIOR Vazhdo

E BRENDSHME

STUDIO INTERIOR

526€

STUDIO INTERIOR Vazhdo

E JASHTME

OCAEN VIEW

556€

OCAEN VIEW Vazhdo

E JASHTME

OCEAN VIEW

596€

OCEAN VIEW Vazhdo

E JASHTME

OCEAN VIEW

616€

OCEAN VIEW Vazhdo

E JASHTME

SPACIOUS OCEAN VIEW

636€

SPACIOUS OCEAN VIEW Vazhdo

E JASHTME

SPACIOUS PANORAMIC OCEAN VIEW

686€

SPACIOUS PANORAMIC OCEAN VIEW Vazhdo

E JASHTME

ULTRA SPACIOUS OCEAN VIEW

906€

ULTRA SPACIOUS OCEAN VIEW Vazhdo

ME BALLKON

OCEAN VIEW BALCONY

706€

OCEAN VIEW BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

OCEAN VIEW BALCONY

736€

OCEAN VIEW BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

OCEAN VIEW BALCONY

796€

OCEAN VIEW BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY

806€

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY

826€

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY

876€

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY

886€

SPACIOUS OCEAN VIEW BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

GUARANTEE

346€

GUARANTEE Vazhdo

ME BALLKON

GUARANTEE

416€

GUARANTEE Vazhdo

ME BALLKON

GUARANTEE

606€

GUARANTEE Vazhdo

ME BALLKON

DOUBLE JS REGULAR BALCONY

1046€

DOUBLE JS REGULAR BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

GRAND SUITE 1 BDRM

1402€

GRAND SUITE 1 BDRM Vazhdo

ME BALLKON

QUAD JS REGULAR BALCONY

1506€

QUAD JS REGULAR BALCONY Vazhdo

ME BALLKON

OWNER SUITE, LIVING AREA, REFRIGERATOR/BAR

1882€

OWNER SUITE, LIVING AREA, REFRIGERATOR/BAR Vazhdo

ME BALLKON

GRAND SUITE - 2 BDRM

1922€

GRAND SUITE - 2 BDRM Vazhdo

ITINERARI I KROÇERËS

E PËRFSHIRË NË ÇMIM

 • Kabina e përzgjedhur, ajër i kondicionuar, dollap, banjë private me dush dhe/ose vaskë, TV, telefon, minibar dhe kasafortë
 • Pension i plotë (mëngjes, drekë, darkë, snacks)
 • Të gjitha aktivitetet argëtuese: lojëra, gara, konkurse, festa me tematikë dhe spektakle teatrale, akses në pishina, vaska me hidromasazh, salla relaksi, aktivitete argëtuese për fëmijët
 • Ujë, kafe dhe lëngje frutash të disponueshme në dispenser në zonën e vetëshërbimit (buffet)
 • Mini club për fëmijët
 • Spektakle të ndryshme në teatër, sitli Broadway
 • Aksesi në diskoteka dhe në bare me muzikë live
 • Palestra , pishina të hapura dhe të mbyllura
 • Akses në kazino

E PAPËRFSHIRË NË ÇMIM

 • Kuota e shërbimit (Bakshishe)
 • Aksesi i internetit
 • Pijet
 • Asistenca mjekësore
 • Restorantet e specialiteteve
 • Eskursionet
 • Siguracionet
 • Transporti në portin e imbarkimit
 • Shpenzimet personale
 • Gjithçka që nuk përmendet në 'E përfshirë në çmim'