Krijo preventivin tënd


Karaibet duke u nisur nga MAJAMI

DATA E NISJES: 14-11-2021

KOHËZGJATJA: 7 Netë

PËRZGJIDH DATËN E NISJES

DATA E NISJES
 • KABINA ME BALLKON

PËRZGJIDH IMAZHIN PËR TË ZGJEDHUR KABINËN TËNDE

ME BALLKON

BALCONY

794€

Një kabinë e jashtme në kategorinë ‘Balcony’ ka një ballkon privat në të cilën ndodhet një tryezë dhe 2 karrige. Në varësi të kategorisë, kjo lloj kabine mund të ketë dimensione pak a shumë të mëdha. ... Vazhdo

ITINERARI I KROÇERËS

E PËRFSHIRË NË ÇMIM

 • Kabina e përzgjedhur, ajër i kondicionuar, dollap, banjë private me dush dhe/ose vaskë, TV, telefon, minibar dhe kasafortë
 • Pension i plotë (mëngjes, drekë, darkë, snacks)
 • Të gjitha aktivitetet argëtuese: lojëra, gara, konkurse, festa me tematikë dhe spektakle teatrale, akses në pishina, vaska me hidromasazh, salla relaksi, aktivitete argëtuese për fëmijët
 • Ujë, kafe dhe lëngje frutash të disponueshme në dispenser në zonën e vetëshërbimit (buffet)
 • Mini club për fëmijët
 • Spektakle të ndryshme në teatër, sitli Broadway
 • Aksesi në diskoteka dhe në bare me muzikë live
 • Palestra , pishina të hapura dhe të mbyllura
 • Akses në kazino

E PAPËRFSHIRË NË ÇMIM

 • Kuota e shërbimit (Bakshishe)
 • Aksesi i internetit
 • Pijet
 • Asistenca mjekësore
 • Restorantet e specialiteteve
 • Eskursionet
 • Siguracionet
 • Transporti në portin e imbarkimit
 • Shpenzimet personale
 • Gjithçka që nuk përmendet në 'E përfshirë në çmim'