Seabourn

Seabourn Cruise Line është në krye të tregut për lundrimet luksoze me një shërbim ekskluziv, kuzhinë të shkëlqyer, shtesa të shumta gjithëpërfshirëse në një atmosferë elegante por jo modeste. Të gjitha kabinat janë suita dhe ofrojnë çdo lloj komoditeti për pasagjerët. Mosha e shumicës së pasagjerëve të Seabourn është mesatarisht rreth 60 vjeç, përgjithësisht midis 45 dhe 65. Nuk është e pazakontë të kesh më shumë se 30 nacionalitete në bord gjatë një udhëtimi, kryesisht nga Shtetet e Bashkuara dhe Kanadaja, Mbretëria e Bashkuar, nga Australia dhe Europën kontinentale. Të gjithë udhëtarët janë më së të pasur dhe me eksperiencë. Seabourn nuk është një linjë lundrimi e orientuar drejt familjes.

PËRSE NE