Norwegian Sun

Norwegian Sun u ndërtua posaçërisht për kroçerat e tipit Freestyle, anija e parë që solli këtë risi në botën e NCL, kështu që nëse doni të provoni këtë risi, mund të relaksoheni dhe të përkëdheleni me një Body Spa, ose të jeni me miqtë në Sun Club Casino ose thjesht mos bëni asgjë – gjithçka që dëshiron të bësh, kur të duash dhe ku të duash.

PËRSE NE