Norwegian Star

Norwegian Star së fundmi iu është nënshtruar një rinovimi të plotë në vitin 2014 dhe rifitoi sërish shkëlqimin e saj me risi teknologjike dhe arreduese. Si të gjitha motrat e saj, ajo është projektuar për lundrim në Freestyle, prandaj u ofron mysafirëve një zgjedhje restorantesh me mbi 17 mundësi. Gjithmonë i pranishëm edhe SPA Mandara moderne është gjithnjë e disponueshme për mysafirët së bashku me palestrën e pajisur mirë që lejon mysafirët e saj të mbajnë veten në gjendje të shkëlqyeshme.

PËRSE NE