Norwegian Prima

Për pionierët dhe shijuesit. Për kërkuesit dhe eksploruesit për herë të parë të Jashtëzakonshme. Kjo është bërë për ju. Mirë se vini në bordin Norwegian Prima, e para në një klasë të re anijesh të krijuara për të ngritur çdo pritshmëri. Eksploroni hapësirën më të gjerë të hapur me hapësirën më të jashtme të kuvertës së çdo anijeje të re turistike. Çlodheni në akomodimet tona më të bollshme dhe shijoni shërbimin e klasit të parë, në mënyrë që të mos prisni asnjë sekondë për atë raund të dytë. Bëhu i pari që bën një shëtitje 360° buzë detit përgjatë bulevardit të ri Ocean. Merrni shijet tuaja në një udhëtim të shijshëm nëpër Sallën e Ushqimit Indulge. Ose zhyteni në horizont në një nga pishinat tona të pafundësisë. Bëhu i pari që zbulon një eksperiencë të re në det, duke u nisur në Verë 2022. Mësoni më shumë rreth përvojave të Norwegian Prima, të krijuara për të ngritur çdo pritshmëri.

PËRSE NE