Norwegian Joy

Norwegian Joy u transferua në Shtetet e Bashkuara duke filluar nga viti 2019, menjëherë pas përfundimit të ndërtimit të saj, duke filluar me një sezon lundrimi në Alaska nga Seattle dhe i ndjekur nga një seri lundrimesh në Rivierën meksikane dhe Kanalin e Panamasë. Para mbërritjes në Seattle, NCL Joy iu nënshtrua një makeoveri për ta bërë atë më shumë si NCL Bliss. Anija e dytë e klasës Norwegian Breakaway Plus, Norwegian Joy, debutoi në pranverën 2017. Ajo u ndërtua për tregun kinez.

PËRSE NE