Norwegian Encore

Norwegian Encore do të jetë anija e katërt dhe e fundit e klasit Breakaway Plus, e cila bashkohet me shokët e klasës Norwegian Escape, Norwegian Joy (i cili lundron në Kinë) dhe Norwegian Bliss. Ajo i nisi lundrimet në vjeshtën e vitit 2019 pasi u ndërtua në kantierin e anijeve Meyer-Werft në Papenburg, Gjermani. Në bord do të gjejmë një shteg të zgjeruar go-kart, argëtim në Broadway në teatër me një version 90-minutësh të "Kinky Boots", Galaxy Pavilion, kompleksin e realitetit virtual 10,000 metër katror. Encore lundron nga Miami me itinerare shtatë-natë që vizitojnë San Juan, Porto Riko, Shën Thomas, Virgin Islands të Sh.B.A-së, Tortola, British Islands, po ashtu edhe në Bermuda.

PËRSE NE