Norwegian Bliss

Anija e re e jashtëzakonshme Norwegian që lundron vazhdimisht në Alaska dhe Karaibe. BLISS është e pajisur me një dhomë vrojtimi spektakolare dhe revolucionare për t'ju zhytur në çdo kohë në peizazhin në të cilin e gjeni veten, nga shqiponjat, deri tek akullnajat, tek delfinët në ujërat e ngrohtë termalë. Pavarësisht nëse vendosni të shkoni në tropik ose Alaska, ka një fjalë për të përshkruar përvojat që ju presin në anijen më të re Norvegjeze: Bliss.

SingleShip.content.h2