Explora Journeys

Explora Journeys përfaqëson ambicien dhe ëndrrën e kahershme të Grupit MSC dhe familjes Aponte për të krijuar një përvojë luksoze udhëtimi në det dhe një markë eskluzive në kategorinë e krocierave luksoze.

Kjo është një histori që fillon në Sorrento me një kapiten trageti napolitan, Gianluigi Aponte, i cili - së bashku me të dashurën zvicerane që takoi kur ajo ishte pasagjere në një nga lundrimet e tij - krijoi MSC, një kompani lundrimi globale dhe më e madhja në pronësi private ne botë.

Tani kjo familje marinarësh italo-zvicerane po realizon ëndrrën e tyre të përjetshme dhe po lançon Explora Journeys, një eksperiencë e shkëlqyer dhe moderne kroçierash luksoze si asnjë tjetër.

Të gjitha anijet e Explora Journeys

PËRSE NE