Costa Victoria

Costa Victoria, elegante dhe e rafinuar, karakterizohet nga një dizajn modern, me një prekje finese, luksi dhe e mbushur plot me vepra arti. Së fundmi janë krijuar ballkone të reja për një numër të madh të kabinave, një tarracë e re për pjesën e vetëshërbimit dhe dy shëtitore panoramike. E restauruar në vitin 2004, u dizenjua për të reflektuar shpirtin italian dhe sot disa nga hapësirat e saj mbajnë emrat Planetarium Atrium, Pompei Spa dhe Concorde Plaza. Një anije që lundron jo vetëm në Mesdhe por edhe në ujrat e kristalta të oqeanit Indian, buzë Seyshelles dhe Maldiveve, destinazione që nga ballkoni i kësaj anije duken më bukur se kurrë.

PËRSE NE