Costa Serena

Costa Serena është një anije me një dizajn të frymëzuar nga mitologjia e Greqisë së lashtë. Do t'ju mirëpresë me elegancën, atmosferën dhe mjediset e saj unike. Atriumi i Panteonit, Apollo Grand Bar, Teatri i Jupiterit ... Një anije e orientuar drejt mirëqenies dhe relaksimit, anija simotër e Costa Concordia. Me hapësirën e jashtëzakonshme Spa Samsara, një nga qendrat më të mëdha të relaxit të ndërtuara ndonjëherë në një anije udhëtimi: një hapësirë e rafinuar dhe ekskluzive, me pamje nga deti. Për më tepër, zona e madhe e pishinës mund të mbulohet me një çati xhami lëvizës dhe një ekran kinemaje në ambientet e jashtme që do tju bëjë për vete.

PËRSE NE