Costa Pacifica

Ashtu si të gjitha anijet e Costa Cruises, edhe Costa Pacifica ka temën e saj që është ajo e Muzikës, gjerësisht e përfaqësuar në dekorimin e anijes me vepra arti, nga violinat e lashta deri tek partiturat muzikore e gjithashtu të njëjtën tematikë kanë katet e kësaj anijeje, secili prej tyre të kujton një artist ose një vepër muzikore. Një nga gjërat më interesante të kësaj anijeje, është se në mbrëmje do të gjeni tëtrisht të përkushtuar për ju një mjeshtër të muzikës që jundihmon dhe mëson të luani piano, kitarë dhe bateri gjatë kohës suaj të lirë në bord. Përveç muzikës, Costa Pacifica, si të gjitha motrat e saj në klasin Concordia iu ofron udhëtarëve që dëshirojnë mundësi të shumta argëtimi, një hapësirë Spa prej 6000 m² dhe hapësirë për fëmijët, të gjitha të një stili vienez me oferta kualitet-çmim vërtet të pëqyeshme.

PËRSE NE