Costa Neo Riviera

Si të gjitha anijet e neo collection, kjo anije e vogël por luksoze ju lejon të shijoni pushimet e lundrimit në një mënyrë të ndryshme nga të tjerat. NeoRiviera është destinuar për atë klientelë ekskluzive që fokusohet në itinerarin dhe në ndalesat e gjata që ju lejon të bëni. Për të zbuluar destinacione të pazakonta jashtë rrugëve të zakonshme si Cinque Terre, Saint Tropez dhe Amalfi, vende të mrekullueshme për të pushtuar dhe për të pushtuar. Një pushim për ata që dinë të zgjedhin dhe i kushtojnë rëndësi të veçantë qetësisë dhe pushimit cilësor.

PËRSE NE