Costa Luminosa

Për shpirtrat solarë dhe që e kërkojnë gjithnjë prezencën e diellit.. Costa Luminosa. Elementi që e dallon mes të gjithave është drita që e mbysh anijen me ngjyra dhe jetë. Çdo gjë është projektuar dhe konceptuar që të ketë një shfaqje të arkitekturës, dizajnit dhe ndriçimit në çdo moment të ditës. Do t'ju lërë pa fjalë, ashtu siç ka bërë me të gjithë pushuesit e mëparshëm, tavani i qelqtë i atriumit që lejon dritën natyrore të reflektohet çdo moment dhe në mbrëmje do të mahniteni nga një natë romantike nën yje. Si edhe vetë emir që mban, Zonja e dritës do t'ju lë përshtypje të këndshme jo vetëm për shkëlqimin e saj, por edhe për të gjitha aktivitetet që do t'ju lejojë të bëni gjatë pushimeve tuaja, nga bota virtuale në bibliotekë, nga banjot 3500 metër katrorë deri në teatrin në tre kate, nga restorantet në pishinat vaskë. Shkurtimisht, gjithçka që dëshironi të keni në festën tuaj ndoshet në këtë anije dhe është në pritjen tuaj.....

PËRSE NE