Costa Fortuna

Një anije tërësisht romantike dhe e sofistikuar, plot me kujtime të atyre që kanë kaluar nëpër oqeanet e botës dhe kanë lënë gjurmë të momenteve të paharrueshme që kanë përjetuar. Anija që do t'ju bëjë të shijoni botën në një mënyrë të magjepsur dhe elegante. Eleganca është elementi që bën diferencën për të gjithë: një kombinim i thjeshtësisë dhe finesës, ofron gjithçka që kërkoni me hapësirën e duhur të dedikuar për ju. Ju do të gjeni dy veçori në këtë anije: e para është salla qendrore e anijes, madhësia e të cilës dhe struktura e amfiteatrit do t'ju mahnisë, e dyta hidromasazhet spektakolare , me sauna dhe banjo turke, me pamje nga deti, brenda klubit Salute Saturnia 1926 .

PËRSE NE