Costa Firenze

Ju prezantojmë anijen më të re në flotë. Në bord do të përjetoni atmosferën e qytetit të artit par excellence, Firences: nga veprat e artit që flasin fiorentinisht në të gjithë anijen, deri te mjediset e jashtme që me pishinat, shezlonget dhe çadrat e tyre do t'ju bëjnë të ndiheni në Riviera. Të vegjlit kanë në dispozicion Aqua Park me rrëshqitje dhe lojëra ujore, si dhe një park aventure ku argëtimi pezullohet mes detit dhe urave tibetiane. Dhe në mbrëmje, para se të shkoni në darkë, shijoni perëndimin e diellit mbi det nga Bar Della Moda: një aperitiv me muzikë lounge dhe dielli që perëndon çdo herë në një panoramë të ndryshme.

PËRSE NE