Costa Fascinosa

Me peshën prej113,500 ton dhe rreth 3000 pasagjerë , COSTA FASCINOSA na ofron detaje të kategorive të ndryshme që tashmë janë të pranishme në anijet e kompanisë, si Samsara Spa me tematikë aziatike dhe restorantin e tij makrobiotik të dedikuar, zonën e pishinës me një mbulesë lëvizëse për të shijuar pushimet si në verë ashtu edhe në dimër, bare me kokteile nga më të ndryshmet dhe shumë më tepër. Ekrani gjigand i filmave do tju mahnisë. Ideuesi është i mirënjohuri Joe Farcus, i cili ka sjellë në bord atmosferën kinematografike të botës së Hollivudit në pragun e kësaj anijeje. Do të ndiheni protagonistë filmi të një epokë tjetër. Eleganca dhe bukuria do tju përfshijë gjatë gjithë festës së mbrlmjes nën yje. Edhe për të vegjëlit, anija ofron shumë hapësirë dhe argëtim duke filluar nga Klubi i Squokut për të mbërritur tek pishina me rrëshqitësin e ujit të quajtur 'Toboga'.

PËRSE NE